Varmestyring helt enkelt

Hos Dansk Varmestyring har vi nu udviklet en helt ny portal løsning, der på en enkel og overskuelig måde giver dig et lynhurtigt overblik over driften af dine tekniske anlæg. Så hvad enten du er varmemester for en enkelt ejendom, eller sidder med det tekniske ansvar for flere hundrede ejendomme, har du nu mulighed for at få et enestående overblik over samtlige dine tekniske. anlæg i et samlet skærmbillede. Herfra kan du dykke ned og finde årsagen med 1-2 klik med musen og få sat gang i udbedring omgående.

Kort sagt giver vores løsning dig mulighed for at afsløre og korrigere uhensigtsmæssige forbrug og driftsforhold hurtigere og mere effektivt end noget andet produkt på markedet. Det betyder store
besparelser på energiregningen, tryghed i hverdagen og ikke mindst stor glæde for den driftsansvarlige. Kører alt som det skal? Er forbruget af varme for højt? Er afkølingen af fjernvarmen for dårlig? Er driften af ventilationsanlægget uhensigtsmæssig? Løber vandet et eller andet sted på ejendommen? Alt dette og meget mere afsløres allerede i det første billede du møder når du logger ind på Dansk Varmestyring.